Rendszer üzemeltetés

Egy vállalkozás életében nagyon fontos, hogy az informatikai rendszerei mindig üzemképesek legyenek, és hogy azokat szakszerűen felügyeljék. Azonban a rendszerfelügyelet és üzemeltetés sok időt, erőforrást és szaktudást igényel, amelyek hiánya könnyen vezethet a rendszerhibákhoz, leállásokhoz és biztonsági kockázatokhoz.

Cégünk a rendszergazdai szolgáltatás és üzemeltetés területén kiváló tapasztalattal rendelkezik, és széles körű szolgáltatásokat kínál a vállalkozások számára. Az általunk kínált rendszerfelügyelet és üzemeltetési szolgáltatásokkal Ön biztos lehet benne, hogy a rendszerei mindig üzemképesek lesznek, és hogy a vállalkozása az élvonalban marad. 

Mi megtervezzük és telepítjük azokat a rendszereket, amelyek megfelelnek az Ön vállalkozásának egyedi igényeinek, és amelyeket könnyen kezelhet. A szolgáltatásaink magukban foglalják a rendszerek folyamatos felügyeletét, a hibák azonnali diagnosztizálását és javítását, a biztonsági mentési és helyreállítási tervek kidolgozását, valamint a folyamatos rendszerfrissítéseket.

A gyors javítás, sok esetben történhet távolról, távoli segítség nyújtás által. Ha valami szoftveres probléma van a számítógéppel vagy laptoppal, akkor nem szükséges az eszközt behozni a szervizünkbe. Sok esetben távolról is meg tudjuk oldani a kisebb beállítási problémákat. Pl. nem működik a levelezés, nem tölt be egy program, megváltozott a kinézete egy programnak, nem megfelelően tölt be egy weboldal, nem nyomtat a nyomtató, nem tud bejelentkezni valahova, stb. 

A távsegítség program arra jó, hogy az Ön beleegyezésével be tudunk jelentkezni az interneten keresztül az Ön számítógépébe vagy laptopjába és ugyanazt a képet látjuk, mint Ön. Nem a háttérben dolgozunk, Ön mindent lát a kijelzőn, hogy mit csinálunk éppen a számítógépén vagy a notebookján.