Informatikai hulladék elszállítása

Cégünk kínál informatikai hulladék átvételi szolgáltatást, amelynek keretében felajánljuk, hogy az elhasznált és nem használt informatikai eszközeit átvesszük vagy elszállítjuk.

Minden átvett eszköz átvizsgálásra kerül, majd az újrafeldolgozásra alkalmas alkatrészek szétválogatásával csökkentjük a hulladék mennyiségét. Az összes adatot biztonságosan töröljük a rendszerekről, hogy azok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. A szétválogatott eszközöket eljuttatjuk a megfelelő hulladékfeldolgozó udvarba. 

Ha cégének van informatikai hulladéka, amelyet biztonságosan és környezetbarát módon szeretne eltávolítani, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Legyen az számítógép, laptop, monitor, nyomtató, kábelek, egerek, billentyűzetek, hangszórók, fejhallgatók, mikrofon vagy bármilyen más számítógép alkatrész (alaplap, processzor, memória, tápegység, számítógép ház, stb.)

Az informatikai hulladék átvételének és újrafeldolgozásának lehetősége révén nem csak megóvjuk a környezetünket, hanem lehetőséget adunk a hasznos alkatrészek újrahasznosítására, és ezáltal hozzájárulunk a fenntartható jövő megteremtéséhez.